Hozzájárulok, hogy a Szerviz Kft. cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

+36 1 209 6052

Online javításrendelés

Az ONLINE felületen JAVÍTÁSI IGÉNYÉT jelzi. Ezen a felületen csak abban az esetben kell leadnia IGÉNYÉT, ha szeretné a kiszállós műszerészt OTTHONÁBAN fogadni. Fontos hogy minden adatot jól kitöltsön, ezután már csak a műszerész kollegánk fogja keresni időpont egyeztetés miatt.

Személyes adatok

A név megadása kötelező
A helyes e-mail cím megadása kötelező
A helyes telefonszám megadása kötelező
Kötelező
A település megadása kötelező
A cím megadása kötelező

A készülék és a hiba leírása

Megadása kötelező!
A hibajelenség leírása kötelező!

Fontos!

Nem javítunk olyan készülékeket, amik gázzal működnek, azaz nem javítunk: hűtőt, klímát, gáztűzhely, gázsütőt.

Vízhálózati és villamoshálózati szerelést a készülékek bekötésén kívül nem végzünk. A készülékek javítását az első villamoshálózati vagy vízhálózati csatlakozásig pontig vizsgáljuk. Továbbá bekötés és beüzemelés esetén is biztosítani kell az Ügyfélnek a szükséges vízhálózati és villamoshálózati csatlakozási lehetőséget. Pontosabban egy mosógépet akkor tudjuk otthonába beüzemelni, ha elérhető közelségben található vízcsatlakozás és villamos csatlakozás. Ezt a feltételt minden esetben célszerű előzetesen felmérnie! Amennyiben nem adott minden szükséges körülmény, elsőre ezeket célszerű megvalósítani, majd utána kihívni kollegánkat, hogy kösse be új készülékét.

Amennyiben további kérdése lenne, vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink egyikén!

Fel az oldal tetejére