Hozzájárulok, hogy a Szerviz Kft. cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

+36 1 209 6052

ALKATRÉSZ rendelés

Szervizünk lehetőséget biztosít alkatrész megrendelésre is látogató számára. Amennyiben alkatrészt szeretne rendelni, kérjük elérhetőségeink bármelyikén vegye fel velünk a kapcsolatot.

Alkatrész rendelés menete

Érdeklődés előtt

WHIRLPOOL alkatrészek rendelése vagy keresése, minden esetben szerviz könyv segítségével történjen. A szerviz könyvben van a készüléknek a gyártó által létrehozott technikai specifikációja, minden alkatrész és tartozék listája. Ez a leghitelesebb forrás, ami rendelkezésünkre áll.

Minden alkatrész vagy tartozék beazonosításához az adott típus szerviz könyvét használjuk. A megfelelő szerviz könyv kiválasztásához szükségünk van a készülék pontos beazonosítására. Minden készülék egy 12 jegyű szerviz számmal rendelkezik, mely a készülék nyomtatott adattábláján a „SERVICE” feliratnál, a készülék belsejében, vagy hátoldalán található. Ez a kód segít nekünk abban, hogy egyértelműen beazonosítsuk az Ön készülékét. A készüléke típusára vagy erre a szerviz kódra szükségünk lesz, mielőtt elkezdjük feldolgzni keresést.

Néhány példa erre a táblázatra:

Whirlpool szerviz

Telefonos ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Hétfőtől péntekig: 9 és 17 óra között elérhető telefonos ügyfélszolgálatunk a +36 1 209 1134-es telefonszámon.

Vagy a fenti időpontban látogasson el személyesen üzletünkbe: 1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 15.

Online javításrendelés

Elromlott Whirlpool háztartásigépe?

Az Online javításleadás űrlapunk segítségével kapcsolatba léphet szervizes kollégáinkkal, hogy minél előbb orvosolni tudjuk a problémáját. Vagy vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink egyikén!

Online javításrendelés
Fel az oldal tetejére