Hozzájárulok, hogy a Szerviz Kft. cookie-kat használjon annak érdekében, hogy a honlap a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

+36 1 209 6052

Javítás és szerviz árak

A javítási összeg minden estben több részből áll össze:
(kiszállás költsége + bevizsgálás és javítás díja + alkatrész ára).

KISZÁLLÁS DÍJAINK

Kiszállási díjunk Budapest területén belül egységesen 5.000 Ft nettó
Budapest vonzáskörzetébe 9.000 Ft nettó

*Vidéki címekre történő kiszállás a távolság miatt általában gazdaságtalan.

JAVÍTÁSI ÁRAINK

BEVIZSGÁLÁS és JAVÍTÁS költsége 13.000 Ft nettó / készülék

Ritka esetekben előfordul, hogy a hibás készüléken olyan hosszú ideig tart a javítás, hogy két javítási díjat számolunk fel, azaz 2 x 13.000 Ft-ot. természetesen erről előzetesen tájékoztatjuk Önt. Ez nem meglepetés szerűn történik.

Ilyen eset például:
• mosógép komplett ÜST vagy forgódob csere (teljesen darabokra kell szedni hozzá a gépet)
• szárítógép alsó hőcserélő tisztítás (teljesen darabokra kell szedni hozzá a gépet).

ALKATRÉSZ ÁRA

A javításra / cserére szoruló alkatrész árának meghatározás.

A technikus a javítás előtt megkeresi Önt telefonon és kikérdezi a hiba jellegéről és milyenségéről. Az esetek nagy százalékában, ebből a technikus meg is tudja állapítani, hogy milyen javító alkatrésszel kell kiérkeznie a helyszínre. Valamint informálja Önt ennek az alkatrésznek a költségéről. Így informáljuk Önt előzetesen a várható teljes végösszeg nagyságáról. Ezért kérjük legyen kedves minél részletesebben tájékoztassa kollégánkat a hibajelenségről.

MEKKORA ÖSSZEGIG ÉRDEMES A JAVÍTÁST KÉRNI

Az eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy a készülék bekerülési értékének a 60%-ig.

Vigyázzon, ez becsapós lehet!

Nem az a fontos, hogy mi mennyiért vásároltuk a készüléket régen! Az a fontos, hogy jelen pillanatban egy UGYANILYEN tudású készüléket mennyiből lehet megvásárolni és annak a 60%-áról van szó. Képzeljük csak el a készülékek fejlődését. Régen 200.000 Ft értékben vettünk egy mosógépet, de ma már 120.000 Ft-ért lehet olyan tudásút kapni. Akkor nekünk a 120.000 Ft értéknek a 60%-ig van lehetőségünk nyújtózkodni, addig érdemes a készülék javítása mellett dönteni. Mert ekkor közel fele annyi pénzből megoldódik a probléma, mintha új készüléket kellene vásárolni.

Online javításrendelés

Elromlott Whirlpool háztartásigépe?

Az Online javításleadás űrlapunk segítségével kapcsolatba léphet szervizes kollégáinkkal, hogy minél előbb orvosolni tudjuk a problémáját. Vagy vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink egyikén!

Online javításrendelés
Fel az oldal tetejére